بازدید دبیرمحترم ستاد فناوری آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری از طرح تکثیر، ترویج و توسعه گیاهان مرتعی بومی همچون آستراگالوس

تاریخ ثبت: پنجشنبه, 25 خرداد,1396

جناب آقای دکتر حسین علی بهرامی مورخ 23-03-1396 از طرح برون دانشگاهی همکار محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مجید محمد اسمعیلی با عنوان "تکثیر، ترویج و توسعه گیاهان مرتعی آستراگالوس " بازدید کردند.

در این دیدار دکتر اسمعیلی بیان داشتند که 8 هکتار از اراضی ایستگاه تحقیقاتی منابع طبیعی نوار مرزی اینچه برون به این کار اختصاص داده شده است. ایشان فرمودند که کار جمع آوری بذور و تکثیر آن  در سال گذشته  انجام داده است و نهال های تکثیر یافته به صورت گلدان های نایلونی برای کشت به ایستگاه انتفال داده شد. تتعداد 4000 نهال در این عرصه کشت شده است و در مجموع 4 دفعه تا این تاریخ به صورت دستی آبیاری شده است. قرار است فرایند رشد فیزیولوزیک و پارامتر های خوشخوراکی در طول دوسال از انجام این طرح مورد پایش قرار گیرد. ایشان امیدوار است که بتواند این گیاه بومی را به  کشت انبوه برساند.

آستراگالوس