برآورده کردن نيازهای فناورانه شركت ساپكو توسط مركز فن‌بازار ملي ايران (مستقر در پارك فناوري پرديس)

تاریخ ثبت: سه شنبه, 19 اردیبهشت,1396

با عنايت به همكاری های فی مابين مركز فن بازار ملي ايران و شركت ساپكو در خصوص استفاده از ظرفيت ها و توانمندی های شركت های فناور و نوپای فعال در صنعت خودرو و قطعات وابسته، به منظور رفع و تامين نيازهاي فني اين صنعت از يك سو و حمايت از توليدات و دستاوردهاي داخلي از سوي ديگر، مركز فن بازار ملي ايران (مستقر در پارك فناوري پرديس) در نظر دارد نيازهاي فناورانه شركت ساپكو را از طريق توان فني-مهندسي داخلي در شركتهاي فناور و دانش بنيان كشور برطرف نمايد.

در این راستا، در فاز اول طرح، شرکت ساپکو 10 نیاز فناوری خود را در 4 محور اعلام کرده و شرکتهای دارای دانش فنی و توان تولید، می توانند تا تاریخ 25 اردیبهشت ماه برای مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کنند. مخاطبين اين طرح شركتهاي دانش‎بنيان، شركت‎هاي عضو پارك‎هاي فناوري و مراكز رشد هستد که در زمینه صنعت خودرو و قطعات وابسته فعال می باشند.

محورهای اعلام شده:
1. انواع موتور  DC

2. انواع کاسه نمد

3. سنسور اکسیژن

4. کاتالیست (مونولیت خام)

لطفا جهت كسب اطلاعات بيشتر به این لينك مراجعه نمائيد.